Veel hobby’s. Dat kenmerkt mijn leven tot nu toe. Zodra ik het één heb ontdekt wil ik alweer het volgende.
Fotografie is één van deze hobby’s. Omdat ik een ICT-achtergrond heb, ben ik al tien jaar geleden begonnen met het vastleggen van  mooie herinneringen op megabytes.
Toen digitale fotografie nog in de kinderschoenen stond, kocht ik mijn eerste digitale fototoestel. Een Ricoh RCD 6000 3,2milj. Pixels en een geheugenkaart van 64 mb. Een geweldige ervaring om alles wat ik fotografeerde thuis op mijn pc te kunnen zien. Er ging een wereld voor mij open.
Eind 2008 kocht ik een digitale spiegelreflex camera,  opnieuw ging er een wereld voor mij open.

Inmiddels is fotografie niet meer weg te denken uit mijn leven. Regelmatig trek ik er in het weekend  op uit om te fotograferen. Dat kan de ene keer urbanfotografie zijn, de andere keer ben ik bij een evenement aanwezig of sta ik in een bloemenkas te fotograferen..

Deze foto's lever ik aan diverse stockfoto bureaus of plaats ik op Oypo.. Deze foto's kunnen worden gebruikt door veel bedrijven, van tijdschriften- en boekenuitgevers tot (binnenhuis)architecten, drukkerijen en marketing firma's.over de hele wereld.

Waarmee kan ik u tot dienst zijn?


Bent u foto's tegen gekomen die u wilt gebruiken voor eigen gebruik dan is dit mogelijk.
Op de bestelpagina kunt u de diverse foto's bestellen als losse foto, groot formaat schilderij  op canvas of op tuindoek.
Maar ook voor het gebruik op uw website zijn deze foto's te gebruiken.